plase insecte
Home Despre noi Montaj Transport Comenzi Contact
plase pentru insecte
Alaturi de servicii de productie plase insecte si transport, societatea noastra dispune de echipe specializate ce poate sa va ofere si montajul plaselor. Asadar, in functie de solicitarile ...
citeste mai mult
Echipa noastra dispune de toate mijloacele necesare pentru a va oferi atat proiectarea de plase insecte cat si transportul acestora la locatia stabilita. In momentul in care operatorii nostri preiau comanda...
citeste mai mult
Pentru a facilita operatiunea de comanda, societatea noastra va pune la dispozitie o serie de metode accesibile. Puteti comanda, completand formularul de comanda, sunand la numerele de telefon ...
citeste mai mult
 

Plase insecte cu balamale

Plase insecte cu balamale Plasele de insecte cu balamale intra la categoria celor clasice, confectionate cu rama normala si cu balamale care se monteaza usor si pot fi demontate la fel de usor. Plasa este confectionata din fibra de sticla si rezista atat la temperaturi ridicate cat si la cele joase. Plasa are ochiuri extrem de fine care nu permit patrunderea niciunei insecte.

 

Plase insecte rulou

Plase insecte rulou Acest tip de plase insecte este foarte eficient de folosit, tinand insectele la distanta si fiind usor de manevrat. Apeland la plase insecte cu rulou vertical, nu veti mai avea grija insectelor nedorite si totodata veti putea avea o aerisire totala si o vedere foarte buna cu exteriorul.

 
Alte domenii de interes:
ROLETE | Rulouri exterioare | JALUZELE ferestre | TERMOPANE ferestre | AER conditionat

Producator plase insecte

Un producator plase insecte trebuie sa aiba atat experienta vasta in domeniu dar si echipamentele si materialele necesare pentr a se ridica la nivelul tuturor asteptarilor. In oferta noastra de plase insecte veti putea gasi plase cu rama sau caseta din aluminiu, cu sita din fibra de sticla foarte rezistenta la rupere, plase tip rulou sau plase cu balamale. Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, calitatea produselor noastre este aceeasi.

Pe langa calitatea de producator plase insecte, societatea noastra va ofera si servicii de livrare si montaj. Dispunem de echipe specializate care va pot oferi servicii de montaj de cea mai buna calitate. Va asteptam sa consultati intreaga noastra oferta si sa comandati prin metodele puse la dispozitie.


Producator plase insecte Bucuresti | Producator plase insecte Ilfov | Producator plase insecte Ploiesti | Producator plase insecte Buzau | Producator plase insecte Pitesti | Producator plase insecte Targoviste
 

Oferta plase insecte

Cea mai usoara modalitate de a va poteja locuinta de patrunderea insectelor nedorite, este sa apelati la oferta plase insecte. In oferta societatii noastre veti gasi orice fel de plase insecte menite sa va ofera o protectie maxima impotriva insectelor nedorite. Din oferta noastra fac parte plasele cu balamale sau rulou. Atat prima cat si a doua categorie prezinta avantaje pentru locuinta dumneavoastra. In functie de nevoile avute, veti putea face alegerea potrivita.

Pentru a consulta intreaga noastra oferta de plase insecte, va asteptam sa ne contactati. Pentru a facilita accesul clientilor la oferta noastra, v-am pus la dispozitie o diversitate de modalitati de contact. Asteptam sa ne contactati prin metodele disponibile. Vom raspunde in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor dumneavoastra.

» Oferta plase insecte Bucuresti
» Oferta plase insecte Ilfov
» Oferta plase insecte Ploiesti
» Oferta plase insecte Buzau
» Oferta plase insecte Pitesti
» Oferta plase insecte Targoviste
 
Home Despre noi Montaj Transport Comenzi Contact